Beställning

Beställning görs företrädesvis på vår nya sida www.stonefactory.se(har du någon fråga/or så kan även dessa mailas till oss). Du behöver ange modell, mängd samt leveransadress med ett telefonnummer för avisering vid beställning.

De större plattorna, 30,5x30,5 cm, ligger i förpackningar om 0,93 kvm och marmormosaiken ligger i förpackningar om 0,465 kvm, man bör även räkna med 10-15% spill till sin beställning.

Maila er order till info@stonefactory.se eller ring in er order till 08-221600
 

Bra att veta

Marmor är ett naturmaterial varvid färgerna kan skilja en del på de olika plattorna. De färger med mest olika nyansskillnader är den vita "carrarran" (kan ibland ha en mer grå grundton, dock är det helt naturligt) samt den brunmelerade "dark emperador" (som ibland kan vara ljusbrun och ibland mörkare brun). Tänk på detta när ni lägger golvet. Marmorn är en "mjuk" sten och den är då relativt känslig för repor samt andra märken, dock är det det som skapar marmorns charm och patina. Hållbarheten är emellertid mycket lång. Vi kan inte ta ansvar för dessa skillnader och eventuella repor/märken etc då det är naturstenens karaktär.

På finslipade ytor behöver marmorn impregneras med koncentrerad grönsåpa. Skydda ytan mot fruktjuice, vin och vinäger. Polerade ytor är särskilt känsliga och fläckar kan uppstå. Regelbunden användning av en liten mängt såpalösning ger det nödvändiga ytskydd för att stenen skall behålla sitt vackra utseende och motstå diverse fläckar.

 

Fraktkostnad

Leverans sker efter överenskommelse. Vi kan ombesörja leverans hem till din dörr till självkostnadspris. Vi använder oss av DHL/DSV som speditör. Vi kan tyvärr inte ange exakt ankomstdag då det är avhängigt DHLs/DSVs fraktplaner. Vi tar heller inte ansvar för eventuella förseningar som åsamkas vid frakttillfället.

Priserna nedan gäller till hela Sverige.

1-10 kvm kostar 1 200 kr inkl moms och avisering
11-20 kvm kostar 1 800 kr inkl moms och avisering
21-30 kvm kostar 2 100 kr inkl moms och avisering
31-40 kvm kostar 2 900 kr inkl moms och avisering

Vid större kvantitet tar vi in offert.

Avhämtning